Mi smo konsultantska kompanija koja pruža usluge poslovnim subjektima u domenu onlajn trgovine, obezbeđujući inovativni i analitički pristup u podsticanju prodaje. Uspeh Vaše kompanije naša je misija. Čime se bavimo Dobrodošli u Remade Saznajte više
Naš tim za nabavku pronalazi nove poslovne prilike nakon detaljnog istraživanja tržišnih trendova, ...
Saznajte više
Naš tim korisničke podrške sastoji se od posvećenih i pažljivih profesionalaca koji kao takvi predstavljaju ...
Saznajte više
Remade D.O.O. je partner vaše kompanije u generisanju i povećanju prodaje putem vodećih onlajn ...
Saznajte više

Šta radimo / Naše aktivnosti

Remade ima ulogu posrednika koji stvara bolje digitalno okruženje za onlajn trgovce, podstičući uslove za sirenje njihovog poslovanja I rast prodaje, a na zadovoljstvo kako naših klijenata, tako i njihovih kupaca. Fokusiramo se na:
- Kreiranje portfolija proizvoda I njihovu nabavku
- Razvoj I povećanje prodaje putem onlajn kanala
- Pružanje kvalitetne korisničke podrške
O nama

O NAMA

Naš tim se sastoji od nekoliko međusobno povezanih odeljenja, od kojih svako sačinjavaju stručnjaci sa iskustvom. Departmani za nabavku, elektronsku prodaju I korisničku podršku međusobno sarađuju oslanjajući se na znanje jedni drugih u postizanju zajedničkih ciljeva.

Nabavka

NABAVKA

Naš tim za nabavku pronalazi nove poslovne prilike nakon detaljnog istraživanja tržišnih trendova, koje se sprovodi u saradnji sa kolegama iz tima za prodaju. Naši vešti konsultanti za nabavku zatim sužavaju pretragu i stvaraju vaš proizvodni portfolio, pronalaze dobavljače i osiguravaju da postupci nabavke teku nesmetano. Njihov posao svodi se na stalno praćenje trenutnih trendova što rezultira ažuriranjem strategija u procesu nabavke.

Podrška

BRIGA O POTROŠAČIMA

Naš tim korisničke podrške sastoji se od posvećenih i pažljivih profesionalaca koji kao takvi predstavljaju vitalnu kariku u procesu e-trgovine. Predstavnici korisničke službe pomažu kupcima pre, tokom i nakon kupovine i u velikoj meri određuju ukupno zadovoljstvo korisnika. Oni su vaša direktna veza sa korisničkom bazom i imaju mogućnost ne samo da zadrže kupce, već i da vam pomognu u sticanju novih. Štaviše, naši stručnjaci za brigu o kupcima pružaju korisne uvide u potencijale za poboljšanje proizvoda, potrebne za podsticanje rasta vašeg poslovanja.

Prodaja

ELEKTRONSKA PRODAJA

Remade D.O.O. je partner vaše kompanije u generisanju i povećanju prodaje putem vodećih onlajn kanala poput Amazona, e-Bay-a i drugih relevantnih internet platformi namenjenih trgovini. Naš tim za prodaju u tome primenjuje različite strategije, i služeći se primerima dobre prakse, posreduje u komunikaciji sa predstavnicima navedenih platformi, kreira ponude za vaše proizvode I upravlja njima zarad uspeha vaše kompanije. Ovo odeljenje poseduje praktično znanje koje obećava uspešno pokretanje i održavanje vaših ponuda. Stručnjaci iz tima za prodaju, marketinga I dizajna zajedno rade na formiranju, unapređenju i jačanju vašeg prisustva na mreži, kao i na istraživanju tržišta radi proširenja vašeg asortimana. Vidljivost vaših proizvoda proizilazi iz konkurentnih cena, kvalitetnih fotografija i relevantnih i tačnih informacija o proizvodima, o kojima se staraju naši vrsni stručnjaci.

Naša misija, vizija i vrednosti

Mi u Remade D.O.O. verujemo da efikasna komunikacija i saradnja unutar naše kompanije, kao i sa vama kao našim klijentima, a samim tim i vašim potrošačima, vode do plodonosnih poslovnih poduhvata. Na ovaj način, rastom vaše kompanije ispunjavamo svoje poslovne ciljeve i u mogućnosti smo da svojim zaposlenima pružimo mogućnosti za dalji razvoj njihovih sposobnosti.

Međusobna saradnja

Međusobna saradnja

Naša misija je da vam pomognemo da izgradite kompaniju koja tačno predviđa potrebe kupaca, i uz našu stručnost i iskustvo, otvorimo put ka uspehu vaše kompanije.
Jedan korak ispred

Jedan korak ispred

Naša vizija je da još više proširimo znanje o elektronskoj trgovini kako bismo zauzeli jednu od vodećih konsultantskih pozicija u svetu onlajn trgovine na globalnom nivou.